viernes, 28 de octubre de 2011

Aigua Extrema i Societat a l'Ebre


Us anunciem que el proper dia 19 de novembre es celebraran les Jornades Aigua Extrema i Societat a l’Ebre a la seu de l’Observatori de l’Ebre, a Roquetes, Tortosa.

Les Jornades volen donar a conèixer la recerca que s’està duent a terme sobre el canvi climàtic i els riscos hidrometeorològics a Catalunya, especialment a les Terres de l’Ebre; les principals conclusions del Segon Informe del Canvi Climàtic a Catalunya (SICCC) i el Grup d'Experts del Canvi Climàtic a Catalunya (GECCC); i debatre i reflexionar sobre la comunicació i sensibilització del risc en la societat.

Consistiran en tres blocs de xerrades: El canvi climàtic a Catalunya, Riscos i memòria històrica, Terres de l’Ebre. La jornada es tancarà amb una taula rodona sobre comunicació i sensibilització ciutadana enfront a riscos naturals com les inundacions i les sequeres.

La inscripció és necessària i gratuïta. Inclou la documentació i les pauses cafè. El dinar no és inclós. Hi ha la possibilitat de dinar a un restaurant que ha cercat l’organització, cal fer la reserva a travès del formulari d’inscripció i el pagament es farà al mateix restaurant. Com a alternativa es facilitarà un espai al mateix Observatori per als assistents que portin el seu propi dinar.

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar el següent enllaç:

http://www.obsebre.es/php/aiguaclima/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.