miércoles, 16 de marzo de 2011

Continua plovent (16 de març de 2011)

Les pluges caigudes ahir dimarts 15 de març han provocat incidències amb inundacions locals. Al Maresme les rieres van baixar plenes. A la zona dels Pirineus i Prepirineus s’han registrat les quantitats més notables com els 130 mm a Viladrau (Osona) o els 106 mm a Molló (Ripollès).
Les tempestes que es van produir al llarg del matí van afectar principalment les comarques de Barcelonès, Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Ahir la Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va emetre un avís per desembassar alguns embassaments como els de Sau o del Susqueda-Pasteral que estan al 100%. A les 21:48 h d’ahir dia 15 el Pla Inuncat continuava activat en fase d’alerta. Pots fer un seguiment de la situació a la Sala de Premsa de Protecció Civil.

Consulta l’estat dels embassaments a la web de l’ACA.
O a l’aplicació de l’ACA “L’aigua en Temps Real”. Aquest servei proporciona informació sobre la situació hidrometeorològica en temps real.

Al sud de França en alguns departaments hi ha alerta taronja per pluges. S’han produit inundacions en els departaments d’Aude i Hérault. A Perpignan el riu Tec s’ha desbordat. Segueix la situació a http://france.meteofrance.com


Més informació meteorològica a http://www.meteocat.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.